Ulubahçe Şehit Ahmet Yumrutaş İlkokulu
ULUBAHÇE MAH. ULUBAHÇE KÜME EVLERİ ULUBAHÇE ŞEHİT AHMET YUMRUTAŞ İLKOKULU BLOK NO 80 İÇ KAPI NO 1 PAZARCIK / KAHRAMANMARAŞ

VİZYON

1. Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği, 2. Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı, 3. Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ İLKOKULU olmaktır.

MİSYON

1. Büyük önder Atatürk´ün ´´Büyük Türkiye´´ idealine ulaşmayı hedefleyen, 2.Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, 3. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

08.20-14.00

SOBALI

KAHRAMANMARAŞ İL MERKEZİNE 55 KM, PAZARCIK İLÇE MERKEZİNE 7 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

PAZARCIK İLÇE MERKEZİNE 7 KM UZAKLIKTA VE GÜNEY DOĞUSUNDADIR. ORTALAMA 100-150 ARASINDA HANE VARDIR. GENELLİKLE ÇİFTÇİLİK YAPILMAKTADIR.

Taban-Tavan Puan Bilgileri

Okulun Sınav Başarı Durumu

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

Proje Çalışmaları

KAHRAMANMARAŞ BİLGİ İLE BULUŞUYOR PROJESİ VE OKUL KARNESİ PROJESİ UYGULANMAKTADIR.

Diğer Hususlar

OKULUMUZDA YAPILAN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER FOTOĞRAF GALERİNDE SUNULMAKTADIR.